Om oss

Välkommen till Carpoint – Din expert på begagnade bilar i Örebro
I hjärtat av Örebro, finner du Carpoint – en bilhandlare som står för kvalitet, integritet och enastående kundservice. Vår passion är bilar, och vårt mål är att erbjuda dig som kund en upplevelse som överträffar alla förväntningar när det gäller att köpa begagnade bilar.

Varför välja Carpoint i Örebro?
På Carpoint, är vi inte bara experter på begagnade bilar; vi är din dedikerade partner genom hela bilköpsprocessen. Vi förstår att köpa en bil är en stor investering, och vi är här för att vägleda dig till det bästa valet. Vår erfarna personal har en djup kunskap om olika bilmärken och modeller, och är alltid redo att besvara dina frågor och ge dig den information du behöver.

Ditt besök hos oss
Vårt showroom i Bista, Örebro, är öppet helgfria vardagar mellan 10:00 – 18:00 och lördagar från 10:00 – 14:00. När du besöker oss kan du förvänta dig en personlig och trygg miljö. Vi uppmuntrar dig att boka en tid med oss, så att vi kan försäkra oss om att ge dig vår fulla uppmärksamhet och service.

Ett noggrant utvalt sortiment Varje bil i vårt sortiment har genomgått en omfattande kvalitetskontroll för att säkerställa att den lever upp till våra höga standarder. Vi tror att kvalitet är nyckeln till nöjda kunder, och därför väljer vi noggrant ut varje bil som vi säljer. Vårt utbud av begagnade bilar i Örebro är bland de bästa på marknaden, och vi är stolta över att kunna erbjuda bilar som passar en mängd olika behov och budgetar.

Fullständig Tjänsteutbud
Utöver att sälja begagnade bilar, erbjuder vi också en rad tjänster som gör ditt bilägande smidigare och mer bekvämt.

Våra tjänster inkluderar:

  • Rekonditionering: Vi erbjuder professionell rekonditionering för att din bil ska se ut och kännas som ny.
  • Däckbyten: Behöver du byta däck inför säsongen? Vi har expertisen och utrustningen för att göra det snabbt och effektivt.
  • Service och Reparationer: Vårt team av kvalificerade mekaniker kan hantera allt från rutinservice till mer komplexa reparationer.
  • Finansieringslösningar: Vi förstår att finansiering kan vara en utmaning, och erbjuder därför skräddarsydda finansieringslösningar för att passa din budget.

Engagemang för miljön
På Carpoint är vi medvetna om vår miljöpåverkan och strävar efter att agera ansvarsfullt. Vi har implementerat flera miljövänliga praxis och uppmuntrar hållbarhet i allt vi gör.

Kundnöjdhet i fokus
Din nöjdhet är vår högsta prioritet. Vi strävar efter att skapa långsiktiga relationer med våra kunder genom att erbjuda transparenta affärer, ärlig rådgivning och en service som överträffar förväntningarna. Vi värdesätter din feedback och är ständigt på jakt efter sätt att förbättra vår service.

Bli en del av Carpoint-familjen
När du köper en bil från Carpoint blir du inte bara ägare till en fantastisk bil – du blir en del av en gemenskap som värderar service, kvalitet och integritet. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt showroom i Bista, Örebro, och att hjälpa dig hitta din perfekta bil.

Kontakta oss
Är du intresserad av att utforska vårt utbud av begagnade bilar i Örebro, eller vill du veta mer om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss via telefon, e-post eller besök oss personligen för att uppleva skillnaden som Carpoint kan göra.